Primer Cafè-Col·loqui

 

Com us vàrem anunciar, ahir vam celebrar a la cafeteria La Farga de Diagonal el primer cafè-col·loqui de la nostra plataforma que va versar sobre el tema de la Justícia i que va impartir una funcionària del Cos Superior Jurídic de Secretaris judicials. Tot just la ponent va començar la seva exposició es van anar succeint les preguntes i comentaris per part de les assistents que van demostrar els seus coneixements en els temes que es tractaven i la seva preocupació per a, sobretot, concretar qüestions que puguessin arribar a l’Alicia en forma de propostes.

Van resultar dues hores molt interessants i profitoses en les quals hi va haver temps per a debatre, discrepar, arribar a acords…Podeu trobar un breu resum del temes tractats en la secció de recursos/documents.

Us esperem en la pròxima, estigueu atentes!