GRÀCIES TARRAGONA!Ahir dilluns, 20 de setembre, vam presentar la nostra plataforma Temps de Dones a Tarragona. La convocatòria va ser un èxit d’assistència, interès i compromís. Més de 50 dones es van reunir amb nosaltres per conèixer el nostre plantejament i oferir-nos el seu suport, la seva ajuda i les seves idees.
Aquesta és la manera en la qual des de Temps de Dones ens agrada treballar: en contacte i en sintonia amb els ciutadans. Nosaltres volem ser la «plataforma», en el sentit literal, que canalitzi aquestes inquietuds i aconsegueixi solucions realistes i eficaces.
Gràcies Tarragona pel teu suport i el teu entusiasme! Estem convençudes que una llavor d’inconformisme que ja hi havia en aquesta terra va començar ahir a germinar, i continuarà creixent amb les cures, la tenacitat i el convenciment de tots nosaltres.