VI Col·loqui: Violéncia de Gènere

El nostre col·loqui d’ahir va tractar sobre un tema que a tots ens impressiona, perquè parlar de violència és parlar d’abús, de por i de sofriment. La nostra ponent d’ahir, la sra. Irene Álvarez, és una advocada especialitzada i que exerceix en aquest camp. Ella, amb gran claredat i senzillesa per a les no juristes, ens va explicar els canvis que la llei de violència de gènere del 2004 havia aportat en termes jurídics i pràctics, i el seu punt de vista sobre el funcionament de la llei a la vida real. Va ser molt interessant perquè aquest és un tema del qual tenim molta informació de casos concrets per la premsa, però poca informació tècnica i general, que és la que ahir vam tenir ocasió de rebre.
El col·loqui va ser molt participatiu i intens per la quantitat de dubtes, aportacions i reflexions, que pràcticament totes les assistents van realitzar. Novament donem les gràcies a la nostra base de companyes potent i important i, sens dubte, a la nostra ponent que ens va aclarir molts conceptes i va compartir amb nosaltres la seva experiència.