DONES D’AVUI: ÈXIT TOTAL

 

Des de la coordinadora de Temps de Dones estem molt satisfetes, ja que l’acte de dissabte passat «Dones d’ Avui: Èxits i Reptes», va ser realment un èxit total.
La qualitat i emotivitat de les aportacions de les nostres convidades va ser excepcional. La proximitat, els valors, les experiències que van compartir amb nosaltres mereixen la nostra admiració i el nostre agraïment més profunds.
Totes i cada una de les nostres convidades, l’esportista Niurka Montalvo, la professora Gotzone Mora, la política i candidata Alicia Sánchez-Camacho, l’empresària directora de «Castañer» Isabel Sauras, l’escriptora Carla de la Vega, ens van aportar des de les seves diferentes experiències, les seves diferentes trajectòries, un exemple d’aquesta manera de ser dona que la nostra plataforma reivindica, la dona que assoleix les seves metes amb la seva voluntat, el seu esforç i la seva capacitat.
No podem oblidar tampoc les més de 300 dones que ens van acompanyar en aquest acte, que ens van contagiar el seu entusiasme, que es van emocionar amb nosaltres i van culminar amb els seus aplaudiments l’èxit del nostre esforç.
Continuarem treballant per l’èxit del nostre projecte, i perquè, a més, el vostre suport mereix la nostra millor resposta.