Canviant Catalunya

Novament hem de donar-vos les gràcies. Una altra vegada la nostra plataforma ha aconseguit generar la il·lusió, la confiança, que el canvi és possible, que les dones tenim un paper protagonista que portar a terme. Són moltes les dones capacitades, valuoses, compromeses que estan disposades a cedir una parcel·la de la seva vida per l’interès de tots. No només des de la política, sinó també des de la societat civil, des de posicions discretes, quotidianes, però totes compromeses amb la recuperació de l’excel·lència, dels valors que ens garanteixen el veritable canvi per a Catalunya.

El passat dissabte 20 de novembre, Temps de Dones va voler personalitzar aquesta idea en dones que, des de la política i la societat civil, van aportar el seu compromís i suport a Alicia Sánchez-Camacho, la líder que, amb una manera diferent d’entendre la política, ens garanteix que Catalunya torni a ser referent de progrés, eficàcia i llibertat.

Cinc-centes dones ens van acompanyar, les nostres convidades no van defraudar, i vam comptar amb la presència d’Alicia Sánchez-Camacho i Mariano Rajoy, que van viure, utilitzant les seves paraules, un dels actes més bonics i propers dels últims mesos.

També per a nosaltres va ser emocionant constatar, una vegada més, la vostra entrega i el vostre convenciment que el canvi és possible i que el nostre esforç mereix veritablement la pena.