Propers passos de la plataforma

Passades les eleccions autonòmiques catalanes, la Coordinadora de Temps de Dones hem mantingut una reunió per valorar les activitats realitzades durant els sis primers mesos de vida de la nostra plataforma. Hem revisat els objectius que ens vam proposar i l’impacte que hem tingut.

 
Estem satisfetes, però pensem que hem de seguir treballant: Perquè segueix sent important donar suport a aquells polítics honestos i preparats que volen aportar sentit comú i professionalitat a la vida política. Perquè Alicia Sánchez-Camacho vol seguir comptant amb nosaltres. Perquè les dones que ens desmarquem del feminisme oficial continuem tenint molt a aportar …

 
Nosaltres seguim mantenint la il.lusió i les ganes amb les que vam començar… esperem també seguir comptant amb tots vosaltres.