5ª Reunión de la Coordinadora de Temps de Dones del 2011

Ahir,  22  de setembre, vam realitzar la 5a reunió de la Coordinadora Temps de Dones d’enguany, 2011.

Vam parlar molt i de moltes coses. Hi va haver alguns retrobaments, emotius aquesta vegada, ja que, per fi, les agendes van permetre que la Coordinadora es reunís gairebé íntegrament, però sobretot hi va haver, com sempre, molta il.lusió i moltes ganes de treballar i fer coses per aconseguir els objectius tan ambiciosos que ens vam plantejar fa poc més d’un any.

Com sempre, van sorgir bones idees per realitzar en els pròxims mesos i es van concretar algunes altres que ja estaven en marxa, com el proper col.loqui que celebrarem en les pròximes setmanes i que portarà el nom de «Immigració i Integració».

Per ara preferim no desvetllar molt més. Us anirem explicant … Estigueu atentes perquè no deixarem de moure’ns … i estem segures que no us ho voldreu perdre!!