6ª Reunión de Coordinadora de la Plataforma Temps de Dones del 2011

Passades les Eleccions Generals ens vam reunir la Coordinadora de la Plataforma per a valorar l’impacte de les nostres accions al llarg de la campanya electoral: Realment, va ser un gran triomf ciutadà fer arribar al, ja segur pròxim President d’España, les Propostes i Prioritats per al proper Govern, que tants amics, simpatitzants i persones anònimes ens vau fer arribar.

Un altre motiu de satisfacció és que la nostra Plataforma ha rebut el reconeixement institucional de la tasca dinamitzadora «Societat – Política» que realitzem des de fa any i mig: L’Institut Català de la Dona ens ha concedit una petita ajuda econòmica per poder seguir realitzant aquestes activitats, pel seu impacte positiu i el seu interès general.

Com veieu no ens falten incentius per a seguir treballant, encara que el principal sou vosaltres, les dones que ens ajudeu, els amics que ens doneu suport, i no us volem defraudar … A  la reunió d’ahir vam planificar noves activitats, algunes molt innovadores, de les que us anirem informant .

La primera serà el nostre proper col·loqui, instrument de contacte amb els problemes reals que ens afecten com a ciutadans, per identificar solucions apartidistes, proposades per experts en cada tema. Aquest nou col·loqui portarà per títol «Joventut, Ocupació i Excel · lència» i se celebrarà a mitjans de desembre. Com sempre, esteu tots convidats. Els amics de la nostra base de dades rebreu tota la informació quan s’acosti la data. Serà un col·loqui de gran impacte per la importància del ponent que està confirmat.

Però tenim més … noves propostes d’accions per a l’any vinent, que anirem concretant i que us anirem explicant!