8 de març: Dia de la Dona amb Temps de Dones

Dijous passat, dia de la Dona Treballadora, Temps de Dones va voler acostar-se a totes aquelles dones professionals, treballadores, mares de família … totes aquelles dones que busquen el seu lloc a la societat des de diferents posicions; dones que aporten, des de l’anonimat, amb la seva rutina, la seva voluntat, la seva capacitat.

Vam sortir al carrer per a explicar a aquestes dones anònimes qui som, quin és el nostre projecte.

Molts ciutadans, també homes, no només dones, preocupats amb el canvi necessari en la manera de fer política, es van acostar a nosaltres. A tots ells vam poder oferir la nostra iniciativa, així com participar a les nostres activitats.

Donem les gràcies a totes aquestes persones que han col · laborat avui amb la nostra plataforma, que ens han ajudat a donar difusió al missatge de canvi: que el canvi no només és necessari, sinó que també és possible.

Avui ha estat un gran dia per Temps de Dones, doncs, un cop més, hem constatat que els ciutadans hi són, disposats a participar del canvi, si se’ls ofereix el canal per actuar. Temps de Dones vol ser aquest canal.

Aprofitem també per anunciar-vos que dedicarem el mes de març a realitzar i comunicar una sèrie d’iniciatives per setmana, dirigides més especialment a l’entorn de la dona, a les qüestions que més afecten o preocupen les dones.