3ª Reunió de Coordinadora del 2012 Temps de Dones

El mes de març és per a nosaltres el mes de la dona. Per això, i com aneu seguint a través del nostre web, estem dedicant aquests dies a acostar-nos a totes vosaltres, amb activitats a peu de carrer o participant en col · loquis d’altres associacions, potenciant iniciatives parlamentàries en el camp de la conciliació, comentant i difonent l’informe de la RAE sobre sexisme i llenguatge … Ahir vam repassar aquestes activitats i vam començar a acordar i planificar coses noves, com el projecte estrella de la plataforma, que ens introdueix en l’àmbit de la solidaritat, i que us anirem explicant, o l’esforç per millorar la nostra comunicació, amb nous plantejaments, que pretenen acostar-nos més a tots vosaltres, fer-vos més partícips del nostre projecte, facilitant així la vostra vinculació i aportació, que és el nostre objectiu prioritari.