4 ª reunió de la Coordinadora – 2012

Amics, volem arribar més a tots vosaltres. Per això estem treballant amb expertes en comunicació que ens han conegut, s’han interessat pel nostre projecte, i s’han ofert a ajudar-nos per a millorar la comunicació de Temps de Dones.
Estem veritablement satisfetes pel creixement, l’impuls i la dinàmica de Temps de Dones en aquest any i mig de vida, això us ho hem d’agrair a vosaltres, però també som conscients que, per aconseguir el nostre objectiu d’actuar com a pont entre societat i política, hem de ser més ambicioses i fer un esforç especial en comunicació.
No es tracta només de posar en marxa iniciatives que puguin ser eficaces, atractives i realistes, també hem de recollir més inquietuds, involucrar més ciutadans i arribar a tots o gairebé tots els que puguin sentir-se identificats amb nosaltres, tots els que voleu influir i canviar les coses des d’una posició cívica.