Temps de Dones amb les Víctimes del Terrorisme

Com ja tots sabeu, Temps de Dones sempre ha manifestat el seu compromís ferm amb les víctimes del terrorisme. Entenem que la societat espanyola té un deute moral amb aquestes persones que han patit la pitjor xacra de la nostra societat.

Persones que amb la seva actitud, la seva enteresa i la seva confiança en l’Estat de Dret han realitzat una extraordinària contribució a la nostra convivència i la nostra democràcia.

La Presidenta de la nostra plataforma ha rebut al Parlament a una representació de l’Associació Catalana de les Víctimes del Terrorisme, per escoltar del seu president les qüestions que els preocupen i acordar la posada en marxa d’accions des del Parlament per donar-los suport i ajudar-los.

Aquest és el nostre paper com a enllaç entre els ciutadans i la política: intentar ajudar eficaçment a solucionar problemes reals influint des de la política.