Calendario Solidario 2013: Isabel Sauras

La setmana passada vam fer les darreres fotografies per al Calendari Solidari 2013 a benefici de Boscana.

Ens vam desplaçar amb Boscana a Banyoles, per conèixer a Isabel Sauras, presidenta de Castañer, firma espanyola líder en calçat, que ha portat l’espardenya a les passarel • les més elegants i als aparadors més exclusius.

Isabel ens va rebre al seu despatx, ple fotos, dissenys, esbossos … Al costat la sala de reunions, on vam conèixer la nova col • lecció per a l’estiu 2013 … l’hivern que ve ja és història!

Vam visitar els tallers on es fabriquen els prototips … prestatgeries plenes d’espardenyes, roba, falques, passamaneria.

I finalment la fàbrica de trenats, fusió de jute, màquines i colorit espectacular.

Isabel ens va explicar la seva trajectòria, els inicis, la gran responsabilitat de saber que el futur de l’empresa afecta a famílies i persones que coneixes: un enfocament pràctic i realista de la solidaritat.

Vam parlar d’esforç, de tenacitat, de treball i creativitat. Isabel ens va transmetre la seva força i la seva determinació, la passió per la innovació, per les coses ben fetes, totes qualitats imprescindibles per triomfar i mantenir-se a l’entorn tan competitiu de la moda, on Castañer ha sabut fer-se amb un lloc de prestigi.

Awesome Flickr Gallery Error - Photoset not found