7ª reunió de la Coordinadora de Temps de Dones

El pla de treball del calendari solidari 2013 es va complint. Realitzades totes les fotografies ens vam reunir per aprovar les 12 que formaran part del calendari. També l’assignació per mesos. No va ser fàcil triar entre més de 2.500 fotografies …

Vam fer números: de costos, de tirada, de possibilitats de distribució … El que és important és que ens compreu molts calendaris! per col · laborar de manera important en la construcció del nou taller Ocupacional de Boscana.

També estem preparant alguna activitat per a la commemoració del nostre 2n aniversari, que es complirà el 22 de juliol. Tenim algunes idees … podem avançar que el fonamental és apropar-nos a vosaltr@s, complint amb la nostra missió d’unir societat i política …

Aviat us seguirem informant. Gràcies a tots!.