Gairebé dos anys amb «L’Alternativa» de la COPE

Des del mes de setembre de 2010, cada dissabte, la presidenta de la nostra plataforma ha participat en el programa de la cadena COPE «L’Alternativa».


A través d’aquestes entrevistes hem pogut donar a conèixer les nostres activitats, molts heu seguit la nostra plataforma … en definitiva, han estat entrevistes que ens han ajudat a difondre el nostre projecte i arribar a més ciutadans.

Durant aquest temps hem establert una excel • lent relació de col • laboració amb la directora i presentadora de «L’Alternativa», Olga Ruiz. Ella ha confiat en nosaltres i ens ha aportat un exemple de professionalitat en la comunicació, a més del seu entusiasme, la seva confiança en el nostre projecte, algunes idees, i la seva ajuda inestimable per ajudar-nos a aconseguir el nostre objectiu de mobilitzar la societat, d’enllaçar societat i política.

Olga ens ha aportat la seva experiència, però també la seva qualitat personal: em establert una relació que confiem en cultivar i mantenir.

Avui també volem fer arribar el nostre agraïment a l’equip d’Olga, sobretot a la coordinadora de producció, M ª Jesús Espinosa de los Monteros, perquè ha estat un plaer treballar amb ella durant aquests dos anys, tancar temes i entrevistes, i aprendre del seu alt nivell professional i personal.

Gràcies a tot l’equip de «L’Alternativa» per aquesta etapa interessant, productiva i fructífera per a la nostra plataforma.