Constitució del Grup de Suport a Temps de Dones – Maresme

La nostra plataforma comença el seu arrelament territorial. Més enllà de la nostra presència, tant a les quatre províncies catalanes, com a la capital, Barcelona, volem arribar a tots els municipis, barris o col•lectius que es sentin identificats amb la nostra feina i vulguin formar part del nostre projecte.

Ahir es va constituir el Grup de Suport a Temps de Dones al Maresme. Una delegació de la nostra plataforma va acudir al centre cívic de Sant Vicenç de Montalt, on es va presentar la plataforma i es va formalitzar la constitució del Grup de Suport del Maresme, detallant les seves funcions i responsabilitats, i designant la persona que coordinarà aquest grup, Gloria Aymerich .
Avui volem agrair als ciutadans del Maresme seva iniciativa i hospitalitat, desitjant molta sort al nou grup, i amb el convenciment que serà una eina àgil i eficaç per mantenir i reforçar el contacte de Temps de Dones amb la gent del carrer i amb les qüestions que de veritat els preocupen.