10ª Reunió coordinadora

Volem donar-vos les gràcies a tots per l’interès amb què heu acollit el nostre projecte solidari.   Els calendaris «2013 Solidaris» ja estan a la venda, com us comentem en la notícia anterior.

El Dimarts ens vam reunir  la coordinadora, per valorar l’acte de presentació de la setmana passada i la distribució del calendari. També hem començat a treballar sobre l’acte de lliurament dels beneficis d’aquest projecte a la Fundació Boscana, pel qual esperem comptar amb la vostra presència i suport com sempre.

Encarem unes noves Eleccions Autonòmiques, davant les quals Temps de Dones no pot quedar impassible. També en aquest àmbit ens volem mobilitzar, aportant propostes i solucions als problemes que a tots ens preocupen.

Durant les properes setmanes us informarem de les activitats i iniciatives que, des de Temps de Dones, engeguem per garantir que la política no s’allunya dels ciutadans, en aquest moment tan crucial per al futur de tots els que vivim a Catalunya.