Donatiu a la fundació Boscana: La culminació d´un projecte

Deia el dramaturg anglès William Shakespeare que “som del mateix material que es teixeixen els somnis i que la nostra petita vida està envoltada de somnis”. No podem estar més d’acord amb aquesta reflexió. Ahir vam fer realitat un d’aquests somnis que fan una miqueta més gran la nostra vida i culminem el que, sens dubte, ha estat un dels projectes més gratificants de Temps de Dones en aquest últim any.

Ahir vam lliurar els fons obtinguts per la venda del nostre calendari solidari 2013 a la Fundación Boscana. Va ser un acte senzill, íntim i com no podia ser d’una altra forma, carregat d’emotivitat i afecte, dues constants que ens han acompanyat al llarg d’aquests mesos de col·laboració mútua.

En el transcurs de l’acte Ana Tere Raventós, presidenta de la Fundación Boscana, també ens va parlar de somnis que es fan realitat: en aquest cas un nou taller ocupacional perquè les dones de Boscana (totes elles amb alguna discapacitat intel·lectual) puguin sentir-se més felices i plenes. És una satisfacció enorme haver ajudat a aconseguir-ho.

Des de Temps de Dones, una vegada complert aquest objectiu principal que ens vam marcar amb la venda del calendari solidari, volem agrair una vegada més a totes les persones que ens han ajudat d’una forma o una altra a fer-ho possible: a les dones rellevants que van compartir amb nosaltres el seu entorn, la seva imatge i els seus valors; a les autèntiques protagonistes, que són les dones de la Fundación Boscana, que ens han ensenyat tantes coses importants en aquests mesos; a tots els que heu comprant el calendari; i, especialment, a Alicia Sánchez- Camacho i Ivonne Ruiz, que no només han participat en el projecte, sinó que, a més han enviat el nostre calendari com a felicitació de Nadal, contribuint de forma molt important al fet que la tasca que realitza la Fundación Boscana es conegui en tota Espanya.

Des de Temps de Dones només podem afegir que la injecció emocional i l’experiència vital que ens ha aportat la nostra col·laboració amb la Fundación Boscana ha superat les nostres expectatives en començar. Si com deia Shakespeare, la nostra vida està envoltada de somnis seguirem atentes perquè algun, com aquest, es faci realitat.

GRÀCIES!