Reunió de Comunicació: Coordinació i Estratègia 2.0

Hem començat l’any amb intensitat i treball fructífer a “Temps de Dones”. La coordinadora ha celebrat una nova reunió, centrada en l’objectiu de potenciar la comunicació i les noves tecnologies com a eines indispensables per fer-vos arribar les nostres activitats i reptes.

Així, en aquesta nova trobada de treball hem analitzat la nostra presència en xarxes socials i elaborat una estratègia de comunicació 2.0, que ens permeti apropar-nos a vosaltres i conèixer-vos millor. Només d’aquesta forma podrem saber, abordar i intentar donar resposta als problemes que us preocupen i traslladar-los als nostres representants polítics.

Treballem centrades en introduir millores als nostres canals de comunicació ja existents i ens estrenem en Twitter, una xarxa social que ens permetrà una major fluïdesa, constància i agilitat amb tots aquells que vulgueu seguir-nos en el nostre compte @TempsdeDones.

Per conèixer millor el seu particular llenguatge i aprendre a interaccionar de la forma més efectiva amb els nostres seguidors, la nostra reunió va incloure una formació d’iniciació a Twitter. Una sessió profitosa, a més de divertida, i els coneixements de la qual ja estem posant en pràctica.

D’altra banda, a la reunió es van coordinar les línies de treball a seguir per a les activitats previstes en els propers mesos, i vam acordar la creació d’un reconeixement anual, que atorgarem a aquelles dones que, pel seu treball, esforç, actuacions, son especialment rellevants en la millora efectiva de la nostra societat. La nostra “I Distinció Temps de Dones” s’atorgarà el proper 8 de Març, dia internacional de la dona treballadora.

Voleu saber quina es la dona seleccionada per Temps de Dones? En breu us explicarem més detalls…

Awesome Flickr Gallery Error - Photoset not found