Lliurament de 10 propostes ciutadanes

Temps de Dones aconsegueix un any més fer valer el principal objectiu pel qual va ser constituïda com a plataforma, tendir un pont de comunicació i enteniment entre societat civil i política.

El context actual contribueix sens dubte al fet que els ciutadans vulguin participar de forma més activa en l’activitat política i fer arribar els seus dubtes, inquietuds i propostes als nostres representants.

En la Plataforma, ens hem encarregat de recollir les vostres propostes i resumir-les en deu punts principals que requereixen de tota l’atenció i dedicació per part dels polítics. Trobar solucions efectives contra l’atur o mantenir la qualitat de la sanitat i l’educació pública , són alguns dels punts que us preocupen i que comparteixen protagonisme amb altres aspectes de summa importancia, com la conciliació de la vida professional i familiar o la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

A més els ciutadans volem participar més en les decisions polítiques i demanem que es tingui en compte una regeneració de l’activitat política, la qual cosa demostra que volem canvis i poder participar d’ells.

Dijous passat vam poder complir el nostre objectiu i fer lliurament d’aquestes deu propostes ciutadanes a la Presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho que, no només va debatre con nosaltres la importància de cadascun dels punts, si no que ens va assegurar que moltes de les vostres propostes formaven ja part de la línia de treball més immediata del PPC.

Veiem complert d’aquesta forma un any més el nostre principal objectiu i us agraïm que hàgiu col·laborat amb nosaltres fent-nos arribar les vostres propostes.