Constitució del grup de Suport de Sants

Seguim creixent i sumant col•laboracions. Dimecres passat presentàvem el nostre nou Grup de Suport al Districte de Sants, coordinat per Josefina Martínez i Antonio Calleja.

Engeguem d’aquesta forma un dels motors que ens ajudaran a dinamitzar i apropar els valors de Temps de Dones a diferents punts de la ciutat.

Tant la Josefina com l’ Antonio i tots els col•laboradors que se sumen a aquest grup de suport de Temps de Dones a Sants, contribuiran de forma efectiva, des del seu coneixement i treball diari pel barri, a apropar-nos els problemes i inquietuds dels seus veïns. A Temps de Dones tindrem molt en compte les seves opinions i propostes i intentarem fer-les-hi arribar als nostres polítics.

A més, estem convençudes que tant aquest com els diferents grups de suport que es vagin constituint faran possible un intercanvi d’idees i iniciatives que ens enriquirà mútuament.

La Constitució del grup de suport de Sants va tenir lloc en un centre cultural emblemàtic del barri com són les Cotxeres de Sants i va comptar amb el suport i assistència de la nostra presidenta, MªJosé García Cuevas que va explicar la filosofia, els principis i objectius de Temps de Dones, els coordinadors del nou grup de suport, Josefina Martínez i Antonio Calleja, així com de diferents membres de la plataforma i veïns que van voler conèixer i recolzar aquest naixement.

Li desitgem molta sort al nou grup i animem a tots els veïns de Sants a conèixer i formar part de Temps de Dones!