9ª Reunió de Coordinadora 2013

9reunion

La veritat és que portem un mes i mig ple d’activitat: actes, convocatòries, col·loquis… Hem agafat el ritme després de l’estiu amb prou ganes !
Avui ens hem tornat a reunir la Coordinadora de Temps de Dones per a valorar el que hem fet, i planificar el que resta per fer abans de finalitzar aquest any.
Potser un dels projectes més rellevants serà l’acte solidari d’aquest 2013, que presentarem associat al proper Nadal. Però això sense oblidar altres fites i distincions, relacionats amb la nostra plataforma, els principis i el model de dona que defensem, i dels que us anirem informant, a través de la nostra web i els nostres fb i tw.
Finalment, hem dedicat una estona a repassar i millorar els nostres procediments i protocols de comunicació, tot amb la intenció d’arribar a vosaltres en el temps i amb els continguts que vosaltres espereu.
A final d’octubre rebreu via mail un resum del que ha estat més destacat durant aquests dos mesos.