Fundació Boscana : Nou Taller Ocupacional

Una representació de la Coordinadora de Temps de Dones va acompanyar a Boscana el passat 25 d’ octubre a l’acte de col·locació de la primera pedra d’un nou taller ocupacional.
Com sabeu qui seguiu i participeu en les activitats de Temps de Dones, Boscana és una fundació privada de Barcelona, que es dedica a atendre, cuidar i reforçar les habilitats de dones amb alguna discapacitat intel·lectual.
Fa més d’un any vam entrar en contacte amb el projecte i vam decidir ajudar-les a aconseguir el somni que comença a fer-se realitat: construir aquest taller ocupacional, i per això vam posar en marxa el projecte «Calendari Solidari 2013».
Avui hem acompanyat a les nostres amigues, Ana Tere Raventós, presidenta de Boscana, i també a Ivonne, Olga, Tere, Isa, Mariona, Rosa, Carla, Montse, Mercè, Begoña, Isabel, Raquel i Bosc, totes elles protagonistes del Calendari Solidari, en un acte senzill i emotiu al qual també han assistit les famílies i els amics de Boscana, a més d’una representació de l’Ajuntament de Barcelona encapçalada per l’alcalde Trias.
Volem felicitar Boscana per haver-ho aconseguit, i animar aquest grup de dones tenaces i lluitadores a seguir millorant la nostra societat amb aportacions concretes, pràctiques i eficaces, com és el treball que realitzen des Boscana.

 

tddeboscana

 

 

Fundación Boscana: Nuevo Taller Ocupacional

Una representación de la Coordinadora de Temps de Dones acompañó a Boscana el pasado 25 de octubre en el acto de colocación de la primera piedra de un nuevo taller ocupacional.

Como sabéis quienes seguís y participáis en las actividades de Temps de Dones, Boscana es una fundación privada de Barcelona, que se dedica a atender, cuidar y reforzar las habilidades de mujeres con alguna discapacidad intelectual.

Hace más de un año entramos en contacto con su proyecto y decidimos ayudarlas a conseguir el sueño que empieza ya a hacerse realidad: construir este taller ocupacional, y para ello pusimos en marcha el proyecto “Calendario Solidario 2013”.

Hoy hemos acompañado a nuestras amigas, Ana Tere Raventós, Presidenta de Boscana, y también a Ivonne, Olga, Tere, Isa, Mariona, Rosa, Carla, Montse, Mercè, Begoña, Isabel, Raquel y Bosc, todas ellas protagonistas del Calendario Solidario, en un acto sencillo y emotivo al que también han asistido las familias y los amigos de Boscana, además de una representación del Ayuntamiento de Barcelona encabezada por el Alcalde Trias.

Queremos felicitar a Boscana por haberlo conseguido, y animar a este grupo de mujeres tenaces y luchadoras a seguir mejorandonuestra sociedad con aportaciones concretas, prácticas y eficaces, como es el trabajo que realizan desde Boscana.