2a reunió de coordinadora 2014

2-reunion-2014

2a reunió de coordinadora 2014

Gairebé acabats tots els productes finals del fòrum «Junts sumem», que anirem presentant a la web i al Facebook de Temps de Dones, hem començat a planificar totes les activitats i projectes per al 2014.

El calendari per al primer trimestre està bastant complet amb novetats, de les quals us anirem informant, i per a la resta de l’any tenim propostes i idees que acabarem de concretar amb els responsables implicats.

A l’agenda del web podreu seguir les properes cites de la plataforma.

Seguim en contacte!

2ª reunión de coordinadora 2014

Casi acabados todos los productos finales del foro «Juntos sumamos», que iremos presentándoos en la web y el Facebook de Temps de Dones, hemos empezado a planificar todas las actividades y proyectos para 2014.

El calendario para el primer trimestre está bastante completo con novedades, de las que os iremos informando, y para el resto del año tenemos propuestas e ideas que acabaremos de concretar con los responsables implicados.

En la agenda de la web podréis seguir las próximas citas de la plataforma.

¡Seguimos en contacto!