Lliurament del donatiu Temps de Dones a la fundació «Bertín Osborne»

bertin donativo

Potser el producte final més tangible del nostre treball en el fòrum «Junts Sumem» de finals de gener, va ser el de l’activitat «La Solidaritat a Espanya té Premi».

Com us vam comentar en la notícia corresponent, en aquesta activitat vam vendre butlletes per a un sorteig solidari, associat a les diferents províncies espanyoles. Sorteig solidari d’una bossa que la firma Castañer ens va cedir gratuïtament, i a benefici de la fundació «Bertín Osborne».

La setmana passada ens vam reunir a Barcelona amb la vicepresidenta d’aquesta fundació, Fabiola Martínez Benavides, per fer-li entrega del donatiu íntegre que vam obtenir.

Vam mantenir una breu xerrada, per agrair-li el seu esforç a favor dels nens espanyols amb paràlisi cerebral, l’admirable treball que es realitza des de la fundació «Bertín Osborne».

Fabiola s’havia desplaçat a Barcelona per presentar i posar en marxa a Catalunya la fundació, ens va comentar l’interès amb el què s’havia rebut la idea, i li vam desitjar molta sort i bons col·laboradors per a la delegació catalana de la fundació.

Va ser un acte senzill però molt emotiu per a nosaltres, tant per l’objectiu, els nens i les famílies que acudeixen a aquesta fundació, com per la qualitat humana i personal que vam trobar en Fabiola.

Agraïm infinitament a Fabiola i a la fundació «Bertín Osborne» el seu treball, i estem orgulloses d’haver contribuït, encara que sigui modestament, a la seva tasca, però sobretot, ens considerem afortunades per haver tingut l’oportunitat de conèixer a una persona tan senzilla, interessant i lliurada a una causa tan lloable.

 

Entrega del donativo Temps de Dones a la fundación “Bertín Osborne”

Quizá el producto final más tangible de nuestro trabajo en el foro “Junts Sumem” de finales de enero, fue el de la actividad “La Solidaridad en España tiene Premio”.

Como os comentamos en la noticia correspondiente, en esta actividad vendimos boletos para un sorteo solidario, asociado a las distintas provincias españolas. Sorteo solidario de un bolso que la firma Castañer nos cedió gratuitamente y a beneficio de la fundación “Bertín Osborne”.

La semana pasada nos reunimos en Barcelona con la Vicepresidenta de esta fundación, Fabiola Martínez Benavides, para hacerle entrega del donativo íntegro que obtuvimos.

Mantuvimos una breve charla, para agradecerle su esfuerzo a favor de los niños españoles con parálisis cerebral, el admirable trabajo que se realiza desde la fundación “Bertín Osborne”.

Fabiola se había desplazado a Barcelona para presentar y poner en marcha en Cataluña la fundación, nos comentó el interés con que se había recibido la idea, y le deseamos mucha suerte y buenos colaboradores para la delegación catalana de la fundación.

Fue un acto sencillo pero muy emotivo para nosotras, tanto por el objetivo, los niños y las familias que acuden a esta fundación, como por la calidad humana y personal que encontramos en Fabiola.

Agradecemos infinitamente a Fabiola y a la fundación “Bertín Osborne” su trabajo, y estamos orgullosas de haber contribuido, aunque sea modestamente, a su labor, pero sobretodo, nos consideramos afortunadas por haber tenido la oportunidad de conocer a una persona tan sencilla, interesante y entregada a una causa tan loable.