Temps de Dones amb la Plataforma EsFamilia

esfamilia
Ahir es va celebrar a Barcelona, la presentació de la Plataforma EsFamilia, amb la presència d’Alicia Sánchez – Camacho. Una plataforma amb la qual es pretén dignificar la institució familiar, donar-li la visibilitat i la rellevància que mereix i ajudar des de tots els àmbits per facilitar i promoure la vida en família.
Part de la coordinadora va estar present en l’acte, perquè des de Temps de Dones sabem que la família presta un servei a la societat sense precedents en ser font de serveis socials a través de la cura i ajuda al desenvolupament dels seus membres, com a eix fonamental en la formació de valors i perquè la família sempre ha estat i és, el principal pilar de la societat.
 
 
Temps de Dones con la Plataforma EsFamilia
Ayer se celebró en Barcelona, la presentación de la Plataforma EsFamilia, con la presencia de Alicia Sánchez – Camacho.  Una Plataforma  con la que se pretende dignificar la institución familiar, darle la visibilidad y la relevancia que merece y ayudar desde todos los ámbitos para facilitar y promover la vida en familia.
Parte de la coordinadora estuvo presente en el acto, porque desde Temps de Dones sabemos que lafamilia presta un servicio a la sociedad sin precedentes  al ser fuente de servicios sociales a través del cuidado y ayuda al desarrollo de sus miembros, como eje fundamental en la formación de valores y porque la familia siempre ha sido y es, el principal pilar de la sociedad.