Conferència Política “Els catalans som gent legal” en Badalona

conferencia

Part de la Coordinadora de Temps de Dones va assistir com a convidada a la Conferència Política en el qual PP català va obrir aquest divendres el seu curs polític amb el lema “Els catalans som gent legal” i en la qual van participar, entre uns altres, la secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, el ministre Cristóbal Montoro, la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría i el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch.

Des de Temps de Dones com a plataforma ciutadana catalana i pont entre la Societat Civil i la Politica, no podem romandre aliens a la demanda d’una part de la Societat Civil que se sent Catalana i Espanyola i a favor de la convivència i la llibertat, des del respecte i la legalitat.

 

Conferencia Política “Los catalanes somos gente legal” de Badalona

Parte de la Coordinadora asistió como invitada a la Conferencia Política en el que PP catalán abrió este viernes su curso político con el lema ‘Los catalanes somos gente legal’ y en la que participaron, entre otros, la secretaria general del Partido Popular, María Dolores de Cospedal, el ministro Cristóbal Montoro, la vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáenz de Santamaría y el presidente de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch.

Desde Temps de Dones como plataforma ciudadana catalana y puente entre la Sociedad Civil y la Politica, no podemos permancer ajenos a la demanda de una parte de la Sociedad Civil que se siente Catalana y Española y a favor de la convivencia y la libertad, desde el respeto y la legalidad.