Concentració en Plaça Sant Jaume- Societat Civil Catalana

Ahir, una representació de Temps de Dones vam assistir a la concentració promoguda per Societat Civil Catalana, que, sota el lema ‘El procés ens roba’ -una versió inversament contraria a la tradicional proclama independentista “Espanya ens roba”- on vam expressar la nostra disconformitat amb el programa independentista del govern català.

Milers de persones ens vam concentrar, a la plaça Sant Jaume de Barcelona per mostrar el nostre rebuig a un projecte que no disposa de la majoria social i electoral necessària per continuar i denunciar denunciar la greu situació política que estem vivint a Catalunya. Reclamem que es detingui el procés sobiranista, il·legal i sense mandat democràtic, ja que el procés sobiranista va fracassar en les urnes del passat 27 de Setembre al no superar el 50% dels vots.

CONCENTRACIÓN EN PLAÇA SANT JAUME- SOCIETAT CIVIL CATALANA

Ayer, una representación de Temps de Dones asistimos a la concentración promovida por Societat Civil Catalana, que, bajo el lema ‘El procés ens roba’ -una versión inversamente contraria a la tradicional proclama independentista “España ens roba”- expresamos nuestra disconformidad con el programa independentista del gobierno catalán.

Miles de personas nos concentramos, en la plaza Sant Jaume de Barcelona para mostrar nuestro rechazo a un proyecto que no dispone de la mayoría social y electoral necesaria para continuar y denunciar denunciar la grave situación política que estamos viviendo en Catalunya. Reclamamos que se detenga el proceso soberanista, ilegal y sin mandato democrático, puesto que el proceso soberanista fracasó en las urnas del pasado 27 de Septiembre al no superar el 50% de los votos.

12647154_10153392552157634_5617923136795339867_nimg_jpi_20160131-133203_imagenes_lv_otras_fuentes_proceso-082-kvW--572x429@LaVanguardia-Web