Col•loqui sobre Polítiques d’Igualtat en les Empreses


 Ahir 8 de setembre vam celebrar el nostre col·loqui sobre Polítiques d’Igualtat en les Empreses amb un resultat extraordinari. Vam comptar amb Mª Antonia Carmona com a ponent, una verdadera coneixedora del tema, ja que a més d’ésser advocada, psicòloga i pedagoga, comptar amb diversos estudis de postgrau relacionats amb els RRHH, i tenir experiència de 20 anys en aquesta àrea, actualment treballa com a consultora en el desenvolupament i implantació de Plans d’Igualtat per a empreses de diferents sectors d’activitat.
La ponent ens va exposar la situació actual i el seu punt de vista amb gran claredat i concreció. El tema va suscitar nombroses preguntes i comentaris. Vam tenir un veritable col·loqui, del qual podrem extreure unes conclusions basades en la realitat i el coneixement directe del tema. En breu les podreu trobar a la secció «Recursos – Documents” d’aquesta pàgina web.
Gràcies de nou a la nostra ponent; Mª Antonia, gràcies per la teva amabilitat i la teva col·laboració!