V Col·loqui: Racionalització D’Horaris Laborals

El passat dimarts, 28 de setembre, vam celebrar el nostre V Col·loqui, en el qual vam abordar una qüestió fonamental quan parlem de conciliació: els horaris laborals. Vam comptar amb les opinions i propostes d’un ponent d’excepció, una persona rellevant en aquest tema a nivell nacional i internacional, el sr. Ignacio Buqueras, president de la Comisión Nacional para la Racionalización de los Horarios Laborales en España (ARHOE), que amablement ens va fer un lloc durant la seva visita des de Madrid a Barcelona, per a presentar un llibre sobre el tema al Cercle d’ Economia.
Tant el tema com el ponent van despertar molt d’interès entre les nostres plataformistes i els nostres amics, així, finalment, l’acte va comptar amb més de 50 assistents que van realitzar interessants aportacions durant el torn de preguntes. El temps va ser poc, però el sr. Ignacio ens va saber explicar d’una manera àgil i amena la importància, l’impacte a la nostra vida i la necessitat d’optimitzar els horaris i els temps, amb l’objectiu d’una major eficencia per assolir l’excel·lència i així conciliar més facilment les nostres trajectòries personal, laboral i familiar.
Volem felicitar i agraïr al sr. Ignacio Buqueras per la seva presència al nostre col·loqui, i com sempre a les nostres companyes i amics, que donen contingut i sentit al nostre projecte.

D’ aquí a uns dies estaran disponibles les conclusions d’aquest col·loqui a la secció «Recursos-Documents» d’aquesta web.
.