3 ª REUNIÓ DE LA COORDINADORA «TEMPS DE DONES» 2011

Dijous passat, la Coordinadora de Temps de Dones vam mantenir la tercera reunió d’aquest any, per organitzar les properes activitats de la plataforma, sempre en la nostra línia d’apropar la societat a la política, d’influir des d’una posició cívica en el treball que els nostres polítics realitzen des del Parlament de Catalunya. Per això ens va semblar simbòlic celebrar una de les nostres reunions organitzatives en el propi Parlament.

 

Com sabeu, comptem entre les nostres col.laboradores més actives amb dues dones que en les últimes eleccions, van passar de la societat a la política, que ara són diputades al Parlament. Elles ens van obrir les portes d’aquesta institució, ens van mostrar els llocs més emblemàtics i ens van explicar els detalls del funcionament intern de ple i comissions.
Va ser una jornada interessant, que ens va permetre apreciar el treball que s’hi realitza, des de la perspectiva propera de dues persones recentment incorporades.

A continuació vam celebrar la nostra reunió en aquest marc tan especial per a la nostra plataforma, de la qual van sorgir interessants propostes per als dos pròxims col.loquis.
Tractarem temes nous i actuals a la vegada, i tan aviat els tinguem confirmats amb els ponents, us avisarem per poder compartir-los amb tots vosaltres, recollint, com sempre, les vostres aportacions i suggeriments.