V Col • loqui 2011: Joventut, Ocupació i Excel • lència

 

Un dels temes que ens preocupen a Temps de Dones és l’accés dels joves al mercat laboral: Tenim la generació més bé preparada de la nostra història i l’atur juvenil més alt dels països del nostre entorn.
Amb l’objectiu de buscar sortida a aquesta paradoxa que tant perjudica la nostra societat i al futur de la nostra economia vam organitzar dimecres passat, 28 de novembre, un col · loqui sota el títol «Joventut, Ocupació i Excel · lència».

 

Per a la seva exposició vam comptar amb la presència del President de la Fundació «Forum Excelencia», D. José Ramón Calvo, qui ens va presentar el projecte que porten a terme des de la seva organització.

 
L’objectiu d’aquest projecte és donar l’oportunitat als joves postgraduats, que han demostrat treballar des de la excel · lència, d’entrar en contacte directe amb professionals de mèrit reconegut (molts d’ells amb el Premi Nobel): com ens va explicar el ponent, posar en contacte «als que són amb els que seran».

 
El contingut del col · loqui, així com l’afluència de joves catalans, va superar les nostres expectatives. El ponent ens va saber transmetre dues idees: la importància de buscar l’excel · lència en el que fem, i l’esperança que sempre hi ha oportunitats per a aquells que treballen des de l’excel · lència.

 

En breu publicarem les conclusions del col · loqui per a tots aquells que estiguin interessats en conèixer més en detall aquest projecte.

 
Novament gràcies, gràcies al nostre ponent, pel seu esforç i generositat en traslladar-se fins a Barcelona per a fer-nos arribar el seu entusiasme per un futur diferent, i gràcies a tots els que ahir ens van acompanyar, us animem a que seguiu en contacte amb nosaltres i ens ajudeu a continuar el projecte de la nostra plataforma.