1ª Reunió de Coordinadora Temps de Dones 2012

Ahir, 11 de gener, des de la Coordinadora vam reprendre el treball per a definir i concretar els objectius i activitats que ens plantegem per a aquest any 2012. Es van proposar diversos canvis en el funcionament de la Plataforma, dirigits a reforçar la relació amb tots vosaltres.

Fins ara ens hem centrat molt en posar en marxa projectes i maneres de treballar que ara volem fer-vos arribar d’una manera més directa i efectiva. Volem involucrar-vos més i créixer. Volem arribar a més catalans que se sentin insatisfets amb el que obtenen dels seus polítics, i que tinguin la inquietud d’influir i participar en el canvi que pretenem per a Catalunya.
Com a segon objectiu per aquest any ens proposem mantenir els nostres col · loquis habituals, sobre els temes que ens preocupen, i dels que obtenim solucions i propostes des de la societat civil, des dels tècnics i experts que ens acompanyen en aquestes reunions obertes a tots els ciutadans que vulguin participar. La novetat serà el format i estructura dels propers col · loquis.
I també ens plantegem posar en marxa dues noves iniciatives amb les que us volem sorprendre, amb una d’elles la Plataforma obrirà una etapa diferent, més solidària, amb la segona us aproparem, amb un format proper i participatiu, a dones que van superant el repte de la conciliació des de diverses facetes de lideratge en la nostra societat.
Esperem que el nostre plantejament us segueixi interessant i ens seguiu ajudant. Ja sabeu que ens encanta rebre les vostres idees i comentaris a través del «contacte» del nostre web