Temps de Dones convidada a la presa de possessió del Subdelegat del Govern a Barcelona

 

El passat 27 de gener una representació de la Coordinadora de Temps de Dones va assistir a la presa de possessió del nou subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo Reyes.

La nostra plataforma defensa la meritocràcia, i per això donem suport al fet que persones preparades, solvents i honrades assumeixin responsabilitats al servei de l’interès general.

Des de Temps de Dones desitgem sort i encerts a aquest asturià amb preparació i experiència sobrades per a representar al Govern d’Espanya a Barcelona, per a donar suport en la seva tasca a la Delegada del Govern a Catalunya, la nostra companya en la plataforma, Llanos de Lluna.

Durant l’acte vam poder canviar impressions amb la pròpia Delegada del Govern i amb la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que també van assistir per donar suport al nou Subdelegat en la seva presa de possessió