6ª Reunión de Coordinadora del 2012

 

El dijous 10 de maig ens vam reunir la coordinadora de Temps de Dones, per acordar el pla de treball de realització del calendari solidari que varem anunciar durant l’acte de dissabte passat 28 d’abril.
Com la nostra Presidenta explicarà aquest dissabte 12, durant l’entrevista setmanal al programa «L’Alternativa» de la COPE, hem decidit fer un calendari per al 2013 a benefici de la Fundació Boscana, per ajudar-las a construir un nou taller per a les dones a les que ajuden. És una activitat de suport a aquestes dones, que creiem que complementa el nostre projecte d’aconseguir una societat millor.
Ja us anirem informant dels nostres avenços, però ja podem dir que estem molt satisfetes de la resposta que estem rebent per part de les dones que intentem implicar en el projecte, perquè us pugui resultar més atractiu a tots.