CALENDARI SOLIDARI 2013: SANDRA LLAVINA

 

Ahir vam visitar Toyota Team ‘s Motor, SA, a Barcelona, per a conèixer la seva gerent, Sandra Llavina, una jove professional, que ha aconseguit altes cotes de responsabilitat a l’empresa familiar.
Sandra va acceptar participar al nostre projecte solidari a favor de la Fundació Boscana, de manera que vam realitzar unes fotografies al seu entorn professional, amb amigues de Boscana i de la nostra coordinadora.
Sandra també ens va explicar els valors en què ha fonamentat la seva vida i la seva carrera: el respecte als principis que li van inculcar a casa, i el valor de l’esforç personal, com a actiu per assolir fites professionals a la vida, cosa que, segons la seva opinió cal reforçar per a les noves generacions.
També vam aprofitar per a començar a gravar un vídeo que us presentarem al final d’aquest treball, amb el «making off» del Calendari Solidari, Temps de Dones, 2013.
Volem agrair a Toyota Team’s Motor, per obrir-nos les portes del seu negoci, i a Sandra Llavina, per ajudar-nos i compartir amb nosaltres els seus principis.