CALENDARI SOLIDARI 2013: OLGA RUIZ

Ahir vam tenir l’oportunitat d’incorporar al projecte solidari de la plataforma una molt bona professional de la comunicació, a més d’una bona amiga de Temps de Dones des dels nostres inicis: Olga Ruiz, la directora del programa de la cadena COPE «L’Alternativa».
La Olga ens va obrir les portes de l’emissora, un entorn professional molt poc conegut per als ciutadans del carrer, no és habitual ser convidat a la ràdio, conèixer de primera mà com es prepara, grava i emet un programa de ràdio.
Tambè ens va presentar als seus companys, i ens va ensenyar els estudis de gravació, les sales de control tècnic, la sala de redacció… vam poder assistir al funcionament habitual de l’emissora.
En aquest entorn vam realitzar les fotografies amb la Olga i les amigues de Boscana, i en aquest entorn vam parlar amb ella del seu treball i dels seus valors, la base que la sustenta, que és la seva família, el seu referent, l’essència del que és, de tot el que fa, la inquietud per tornar part del que ha rebut, l’afany per aconseguir que «puguin estar orgullosos de tu» … aquests són els principis que l’han ajudat a destacar i consolidar-se com una professional independent i de prestigi, en aquest competitiu món que són els mitjans de comunicació.
Agraïm a la Olga i a la cadena COPE el seu suport al nostre projecte, així com a la nostra causa solidària d’ajuda a les dones de Boscana.

 

Awesome Flickr Gallery Error - Photoset not found