11ª Reunió de Coordinadora

 

Passades les eleccions autonòmiques ens vam reunir per analitzar els resultats, la nova configuració del Parlament de Catalunya i els propers i més probables escenaris polítics, així com el seu impacte per a la vida quotidiana dels catalans, que a la fi és el que més ens importa a tots.

Temps de Dones ha de seguir treballant per aconseguir aportar la sensibilitat ciutadana a la política, y per això vam començar a programar noves activitats pel nou any 2013: trobades amb polítics, nous col·loquis i creació de nous Grups de Suport territorials.

Com ja sabeu, aquests darrers mesos hem estat reforçant la estructura de comunicació virtual de la plataforma, per arribar més i millor a tots vosaltres, i ja podem presentar-vos oficialment las dues persones que s’incorporen oficialment a la Direcció de Comunicació de Temps de Dones: Isabel Pérez, responsable de la gestió de xarxes socials, i Margaret Manzano, responsable del disseny y gestió de la nostra web. Volem agrair el seu compromís amb Temps de Dones, doncs ja som part activa i totalment integrada de la plataforma.

Properament us anirem informant de les noves iniciatives de Temps de Dones, que, com sempre, necessitaran del vostre suport, col·laboració i entusiasme.