6 desembre 2013 : Diada de la Constitució


constitucion

Aquest any Temps de Dones ha volgut tenir una presència activa en diversos actes de commemoració del 35 aniversari de la Constitució Espanyola, resultat de l’esforç col·lectiu que ens va proporcionar un marc de convivència, llibertat i progrés per a tots els espanyols.

Un esforç col·lectiu que va ser reconegut i aplaudit en tots els països del nostre entorn, com a mostra de la generositat, tolerància i esperit de concòrdia del que vam ser capaços els espanyols, una actitud que va ennoblir als nostres pares, i que avui ens correspon a nosaltres mantenir, doncs vivim moments d’incertesa, que posen de manifest la vigència i necessitat dels valors i principis que van inspirar i van conformar la nostra Constitució.
Temps de Dones va assistir la vigília, el dijous 5, a l’acte institucional de la Delegació del Govern a Catalunya, al qual van assistir els líders polítics del PPC, PSC i Ciutadans.
El matí del dia 6 vam presenciar la lectura pública de la Constitució, que les Noves Generacions del PPC van efectuar a la plaça del Rei de Barcelona, en un acte festiu que va finalitzar amb l’alliberament de 169 globus, tants com articles té la Constitució, amb els colors de la bandera d’Espanya i el text de cada article escrit en un paper.
A continuació vam participar en la manifestació convocada per diverses plataformes ciutadanes, per reivindicar el futur compartit i decidit per tots els espanyols, que ens garanteix la nostra Carta Magna, i al qual molts catalans no volem ni pensem renunciar.

 

6 de diciembre de 2013: Día de la Constitución

Este año Temps de Dones ha querido tener una presencia activa en diversos actos de conmemoración del 35º aniversario de la Constitución Española, resultado del esfuerzo colectivo que nos proporcionó un marco de convivencia, libertad y progreso para todos los españoles.

Un esfuerzo colectivo que fue reconocido y aplaudido en todos los países de nuestro entorno, como muestra de la generosidad, tolerancia y espíritu de concordia del que fuimos capaces los españoles, una actitud que ennobleció a nuestros padres, y que hoy nos corresponde a nosotros mantener, pues vivimos momentos de incertidumbre, que ponen de manifiesto la vigencia y necesidad de los valores y principios que inspiraron y conformaron nuestra Constitución.

Temps de Dones asistió la víspera, el jueves 5, al acto institucional de la Delegación del Gobierno en Cataluña, al que acudieron los líderes políticos del PPC, PSC y C’s.

La mañana del día 6 presenciamos la lectura pública de la Constitución, que las Nuevas Generaciones del PPC efectuaron en la plaza del Rey de Barcelona, en un acto festivo que finalizó con la liberación de 169 globos, tantos como artículos tiene la Constitución, con los colores de la bandera de España y el texto de cada artículo escrito en un papel.

A continuación participamos en la manifestación convocada por diversas plataformas ciudadanas, para reivindicar el futuro compartido y decidido por todos los españoles, que nos garantiza nuestra Carta Magna, y al que muchos catalanes no queremos ni pensamos renunciar.