1ª Reunió de Coordinadora 2014

1REUNI~2

Tal com us prometem en finalitzar el vídeo de resum del 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QzjTauuWgpA&feature=youtu.be afrontem l’any nou sense un minut a perdre per seguir treballant pels objectius de la nostra plataforma .
Ahir vam mantenir la primera reunió de Coordinadora de l’any , per revisar el tancament comptable, el balanç de la feina feta, i també per acordar i aprovar les línies estratègiques i la memòria d’activitats per al 2014 .
Trobem el primer repte en dues setmanes: Temps de Dones ha estat convidada, els dies 24 i 25 de gener, a participar en el Fórum que el PPC celebrarà a Barcelona, amb la idea de reforçar a Catalunya, des de la política i la societat civil, la idea d’Espanya, de la defensa del que ens uneix, el que compartim i el que ens fa millors i més forts com a país .
Des de la Coordinadora entenem que la nostra plataforma ha d’aprofitar l’oportunitat política, mediàtica i també social que se’ns ofereix, per, no només estar presents en aquest esdeveniment que compartim pel seu objectiu i plantejament, sinó també organitzar activitats coherents amb els nostres objectius i la nostra manera de treballar, i que resultin atractives i noves, per arribar a aquells mitjans i ciutadans que encara no ens coneixen .
Estem preparant sorpreses i activitats originals, participatives i fins i tot divertides, per a les quals volem comptar, com sempre, amb tots vosaltres, i per a les quals estem confirmant protagonistes molt especials .
Aviat tindreu més notícies …

 

Reunión de Coordinadora2013

Tal y como os prometemos al finalizar el video de resumen del 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QzjTauuWgpA&feature=youtu.be, afrontamos el año nuevo sin un minuto que perder para seguir trabajando por los objetivos de nuestra plataforma.

Ayer mantuvimos la primera reunión de Coordinadora del año, para revisar el cierre contable, el balance del trabajo realizado, y también para acordar y aprobar las líneas estratégicas y la memoria de actividades para el 2014.

Encontramos el primer reto en dos semanas: Temps de Dones ha sido invitada, los días 24 y 25 de enero, a participar en el Fórum que el PPC celebrará en Barcelona, con la idea de reforzar en Cataluña, desde la política y la sociedad civil, la idea de España, de la defensa de lo que nos une, lo que compartimos y lo que nos hace mejores y más fuertes como país.

Desde la Coordinadora entendemos que nuestra plataforma debe aprovechar la oportunidad política, mediática y también social que se nos ofrece, para, no solo estar presentes en este evento que compartimos por su objetivo y planteamiento, sino también organizar actividades coherentes con nuestros objetivos y nuestra manera de trabajar, y que resulten atractivas y novedosas, para llegar a aquellos medios y ciudadanos que todavía no nos conocen.

Estamos preparando sorpresas y actividades originales, participativas e incluso divertidas, para las que queremos contar, como siempre, con todos vosotros, y para las que estamos confirmando protagonistas muy especiales.

Pronto tendréis más noticias…

AFG_gallery id=’116