La Solidaritat a Espanya té Premi

LASOLI~1

Una de les activitats més gratificants de les realitzades per Temps de Dones durant el fòrum «Junts Sumem» ha estat el sorteig solidari a benefici de la fundació «Bertín Osborne», d’ajuda a nens amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

Ja sabeu que Temps de Dones té una especial sensibilitat cap a aquells col·lectius de la nostra societat que necessiten de l’atenció de tots. I en aquest sentit, els nens recolzats des de la fundació «Bertín Osborne» ens han arribat directament al cor.

Vam entendre que un fòrum obert als catalans per potenciar la concòrdia i la convivència havia de tenir present també la solidaritat entre espanyols, que nosaltres vam voler aportar a través d’aquesta activitat que anomenem «La Solidaritat a Espanya té Premi».

La fusió de les dues idees va resultar en una acció de estupenda acollida entre els assistents al fòrum, que no tant sols participaven en una rifa solidària, comprant una butlleta, sinó que a més triaven una província espanyola, que representés el seu acte solidari.

Les matrius de les butlletes comprats s’anaven punxant, a la província triada, sobre un mapa d’Espanya ubicat al nostre estand.

Com a resultat, al cap d’unes hores, el nostre mapa mostrava la solidaritat des de tota Espanya envers la fundació «Bertín Osborne», mitjançant les butlletes que ja cobrien tota la superfície del mapa.

Divendres al matí es va realitzar el sorteig. Per a això vam comptar amb la presidenta del PPC a Lleida i membre de la comissió d’Igualtat del Parlament de Catalunya, Dolors López, qui va triar a l’atzar un nombre d’entre tots els venuts.

El premi, una preciosa bossa que la firma «Castañer» ens havia cedit per al sorteig solidari, li va correspondre a Cristino, qui ens va dir que era la primera vegada que li tocava alguna cosa en la seva vida…

D’aquí a un parell de setmanes visitarem la presidenta de la fundació «Bertín Osborne», per lliurar-li el donatiu recollit amb el sorteig solidari.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible !

La Solidaridad en España tiene Premio

Una de las actividades más gratificantes de las realizadas por Temps de Dones durante el foro “Junts Sumem” ha sido el sorteo solidario a beneficio de la fundación “Bertín Osborne”, de ayuda a niños con parálisis cerebral y sus familias.

Ya sabéis que Temps de Dones tiene una especial sensibilidad hacia aquellos colectivos de nuestra sociedad que necesitan la atención de todos. Y en este sentido, los niños apoyados desde la fundación “Bertín Osborne” nos han llegado directamente al corazón.

Entendimos que un foro abierto a los catalanes para potenciar la concordia y la convivencia debía tener presente también la solidaridad entre españoles, que nosotras quisimos aportar a través de esta actividad que llamamos “La Solidaridad en España tiene Premio”.

La fusión de ambas ideas resultó en una acción de estupenda acogida entre los asistentes al foro, que no solo participaban en una rifa solidaria, comprando un boleto, sino que además elegían una provincia española, que representase su acto solidario.

Las matrices de los boletos comprados se iban pinchando, en la provincia elegida, sobre un mapa de España ubicado en nuestro stand.

Como resultado, al cabo de unas horas, nuestro mapa mostraba la solidaridad desde toda España para con la fundación “Bertín Osborne”, mediante los boletos que ya cubrían toda la superficie del mapa.

El viernes por la mañana se realizó el sorteo. Para ello contamos con la Presidenta del PPC en Lérida y miembro de la comisión de Igualdad del Parlamento de Cataluña, Dolors López, quien eligió al azar un número de entre todos los vendidos.

El premio, un precioso bolso que la firma “Castañer” nos había cedido para el sorteo solidario, le correspondió a Cristino, quien nos dijo que era la primera vez que le tocaba algo en su vida…

Dentro de un par de semanas visitaremos a la Presidenta de la fundación “Bertín Osborne”, para entregarle el donativo recogido con el sorteo solidario.

¡Gracias a todos los que lo habéis hecho posible!