Lliurament de la » II Distinció Temps de Dones » a Isabel Sauras Muñiz

fotodist

El 8 de març es celebra el dia internacional de la dona treballadora, i, a Temps de Dones, dediquem el mes de març a la dona en totes les seves facetes, com a treballadora, com a mare, com lluitadora, com idealista, com persistent, com pragmàtica, com empàtica, com expressiva… en definitiva, tots aquells valors i qualitats que la nostra societat necessita, i que molts homes i dones desenvolupen i lliuren cada dia.

Però març és el nostre mes, i per això, cada any, vam triar d’entre totes les dones excel·lents que ens envolten a una que representi aquests valors, que aporti mèrit, esforç i capacitat a la seva particular realitat, i que per això ens sembli important distingir-la d’entre les altres.

Aquest any Temps de Dones ha escollit Isabel Sauras Muñiz, inspiradora i potenciadora de l’empresa Castañer, com la dona que amb la seva determinació, la seva capacitat, la seva creativitat i el seu treball ha aconseguit construir una gran empresa familiar, travant tradició i disseny, i col·locant l’espardenya catalana, en la seva versió més sorprenent, a les passarel·es de moda més exclusives.

La Coordinadora de la plataforma es va desplaçar fins a Banyoles, a Girona, on Isabel viu envoltada de solera i naturalesa, encantadorament elegant, cordialment senzilla.

Li vam fer entrega de la » II Distinció Temps de Dones » perquè creiem que la seva història la mereix, perquè ha estat alhora mare treballadora

i artista pragmàtica i creativa, perquè ha sabut afrontar riscos i superar reptes, i perquè el resultat de la seva trajectòria no és una casualitat.

Per a Temps de Dones ha estat un autèntic plaer haver conegut i lliurar a Isabel Sauras Muñiz la nostra “II Distinció” aquest 2014.

 

Entrega de la “II Distinción Temps de Dones” a Isabel Sauras Muñiz

El 8 de marzo se celebra el día internacional de la mujer trabajadora, y, en Temps de Dones, dedicamos el mes de marzo a la mujer en todas sus facetas, como trabajadora, como madre, como luchadora, como idealista, como persistente, como pragmática, como empática, como expresiva… en definitiva, todos aquellos valores y cualidades que nuestra sociedad necesita, y que muchos hombres y mujeres desarrollan y entregan cada día.

Pero marzo es nuestro mes, y por eso, cada año, elegimos entre todas las mujeres excelentes que nos rodean a una que represente estos valores, que aporte mérito, esfuerzo y capacidad a su particular realidad, y que por ello nos parezca importante distinguirla entre las demás.

Este año Temps de Dones ha elegido a Isabel Sauras Muñiz, inspiradora y potenciadora de la firma Castañer, como la mujer que con su determinación, su capacidad, su creatividad y su trabajo ha logrado construir una gran empresa familiar, trabando tradición y diseño, y

colocando la alpargata catalana, en su versión más sorprendente, en las pasarelas de moda más exclusivas.

La Coordinadora de la plataforma se desplazó hasta Banyoles, en Girona, donde Isabel vive rodeada de solera y naturaleza, encantadoramente elegante, cordialmente sencilla.

Le hicimos entrega de la “II Distinción Temps de Dones” porque creemos que su historia la merece, porque ha sido a la vez madre trabajadora y artista pragmática y creativa, porque ha sabido afrontar riesgos y superar retos, y porque el resultado de su trayectoria no es una casualidad.

Para Temps de Dones ha sido un auténtico placer haber conocido y entregar a Isabel Sauras Muñiz nuestra “II Distinción” este 2014.