7ª Reunió Coordinadora 2014

fotocap

Tenim una intensa agenda d’actes per completar el 2014, per això la Coordinadora de Temps de Dones vam mantenir una nova reunió, doncs són molts els temes que hem de tancar, concretar i coordinar.

Per començar, realitzarem un col·loqui anomenat “La voz de la mujer en el Islam”, per conèixer de primeríssima mà, el col·lectiu de la dona islàmica.

Com a avançament, en el mes de Novembre, començarem el nostre Projecte Solidari 2.014, al que estem posant molta il·lusió. A fi de donar a conèixer aquest projecte, en col·laboració amb la Plataforma Artistes Divers@s, tindrem una conferència sobre el “Art Inclusiu” amb tres ponents de luxe.
Us seguirem informant totes les activitats en l’agenda de la nostra web: www.tempsdedones.org

7ª Reunión Coordinadora 2014
Tenemos una intensa agenda de actos para completar el 2014, por ello la Coordinadora de Temps de Dones mantuvimos una nueva reunión, pues son muchos los temas que tenemos que cerrar, concretar y coordinar.
Para empezar, realizaremos un coloquio llamado “La voz de la mujer en el Islam”, para conocer de primerísima mano, el colectivo de la mujer islámica.
Como adelanto, en el mes de Noviembre, comenzaremos nuestro Proyecto Solidario 2.014, al que estamos poniendo mucha ilusión. A fin de dar a conocer este proyecto en colaboración con la Plataforma Artistas Divers@s, tendremos una conferencia sobre el “Arte Inclusivo” con tres ponentes de lujo.
Os seguiremos informando y calendarizando todas las actividades en la agenda de nuestra web: www.tempsdedones.org