Reunió amb els Grups de Suport de Temps de Dones

Reunió amb els Grups de Suport de Temps de Dones
Ahir vam tenir una reunió amb les Presidentes i Vicepresidentes dels GRUPS de SUPORT de TEMPS de DONES a fi de programar una sèrie de col•loquis que es realitzaNT a Castellar del Vallés, Sants, Maresme, Baix Llobregat i el Vallés Oriental. D’aquesta manera, ens apropem a aquestes comarques/districtes per conèixer i estar en contacte amb les seves diferents realitats, objectius, inquietuds i dificultats amb les quals es troben.

En el 2.015 tenim previst constituir nous Grups de Suport a L´l’Hospitalet de Llobregat, Sarrià-Sant Gervasi i Els Corts, entre altres.
Us mantindrem informats!

Reunión con los Grupos de Apoyo de Temps de Dones

grupos ap
Ayer tuvimos una reunión con las Presidentas y Vicepresidentas de los GRUPOS de APOYO de TEMPS de DONES a fin de programar una serie de coloquios que se van realizar en Castellar del Vallés, Sants, Maresme, Baix LLobregat y el Vallés Oriental. De este modo, nos acercamos a estas comarcas/distritos para conocer y estar en contacto con sus distintas realidades, objetivos, inquietudes y dificultades con las que se encuentran.
En el 2.015 tenemos previsto constituir nuevos Grupos de Apoyo en L´Hospitalet de LLobregat, Sarriá-Sant Gervasio y Les Corts, entre otros.
Os mantendremos informados!