Temps de Dones assisteix a el “I Congrés Internacional #WeAreN2015”

CCzhNlXW4AAsm0t
Temps de Dones va assistir a l’I Congrés internacional #WeA reN2015 que es va celebrar a Madrid a l’abril. L’objectiu del Congrés era la de conscienciar a governs, societat, i mitjans de comunicació occidentals, sobre la necessitat de donar resposta a la major crisi humanitària viscuda al món des de la II Guerra Mundial: el genocidi de cristians i minories religioses perpetrat per l’extremisme islamista en països com Síria, l’Iraq, Pakistan, Egipte, Líbia i Nigèria.

L´inauguració va ser a càrrec d’Ignacio Arsuaga, Soledad Becerril (Defensora del Poble) i Ana Botella (Alcaldessa de Madrid) i va explicar com a ponents a víctimes reals de la persecució del yihadismo: al marit i la filla de la cristiana condemnada a mort per la llei anti-blasfèmia a Pakistan, Àsia Bibi (a la foto juntament amb Maria de la Maça); la siriana refugiada a Espanya Mireille Al Farah; l’iraquià Joseph Fadelle, els pares de la cooperant nord-americana Kayla Mueller, segrestada i assassinada per l’Estat Islàmic.

11053635_10153045755052634_5935482764573286271_n
El Congrés Es va clausurar amb la lectura de la Declaració de Madrid, en la qual tant el President d’Hazteoir.org, Ignacio Arsuaga, com el director executiu de la plataforma mundial CitizenGO, Álvaro Zulueta van donar visibilitat al compromís de 2,5 milions de cristians mobilitzats contra el genocidi religiós.

 

TEMPS DE DONES ASISTE AL “I CONGRESO INTERNACIONAL  #WeAreN2015”

 

Temps de Dones asistió al I Congreso internacional  #WeAreN2015 que se celebró en Madrid en Abril. El objetivo del Congreso era la de concienciar a gobiernos, sociedad, y medios de comunicación occidentales, sobre la necesidad de dar respuesta a la mayor crisis humanitaria vivida en el mundo desde la II Guerra Mundial: el genocidio de cristianos y minorías religiosas perpetrado por el extremismo islamista en países como Siria, Irak, Pakistán, Egipto, Libia y Nigeria.

 

La Inauguración corrió a cargo de  Ignacio Arsuaga, Soledad Becerril (Defensora del Pueblo) y Ana Botella (Alcaldesa de Madrid) y contó como ponentes a  víctimas reales de la persecución del yihadismo: al marido y la hija de la cristiana condenada a muerte por la ley anti-blasfemia en Pakistán, Asia Bibi (en la foto junto con Maria de la Maza); la siria refugiada en España Mireille Al Farah; el iraquí Joseph Fadelle, los padres de la cooperante estadounidense Kayla Mueller, secuestrada y asesinada por el Estado Islámico.

El Congreso Se clausuró con la lectura de la Declaración de Madrid, en la que tanto el Presidente de Hazteoir.org, Ignacio Arsuaga, como el director ejecutivo de la plataforma mundial CitizenGO, Álvaro Zulueta dieron visibilidad al compromiso de 2,5 millones de cristianos movilizados contra el genocidio religioso.